7a bicicletada reivindicativa

El proper dissabte 15 de maig, a les 11:30h, tindrà lloc una nova bicicletada reivindicativa, per fer visible una vegada més la necessitat de millorar les infraestructures urbanes per tal de potenciar l’ús de bicicleta, i per una mobilitat sostenible i més segura a Igualada.  

La bicicletada és gratuïta i oberta a tothom,  i el punt de trobada i sortida serà el dissabte 15 de maig a les 11:30h a l’amfiteatre de Les Comes. En aquesta ocasió i per fer visibles les mancances en les comunicacions interurbanes amb bici, el circuit vol arribar fins a Montbui per tornar a Igualada i acabar a la plaça de Cal Font. Es conservaran les distàncies de seguretat i amb totes les mesures oportunes, també es demana portar casc, mascareta i armilla reflectant.

Movent-nos en bicicleta, a peu o en transport públic, s’aconsegueixen una sèrie de millores remarcables: millores de la salut de cada persona, es redueix l’emissió de CO2, es redueix la contaminació ambiental i acústica, és més econòmic que el cotxe i molts cops més ràpid… I s’aconsegueixen ciutats més segures, tranquil·les i sanes.  

L’objectiu d’aquestes bicicletades mensuals, es reclamar una mobilitat sostenible i segura dins la ciutat d’Igualada i interurbanes, millorar i incrementar els carrils bici, carrils bici sense talls, incrementar els pàrquings per bicis i més segurs, millorar la connectivitat amb els principals equipaments dins la ciutat, les Comes, amb les escoles, instituts, centres esportius… 

Les bicicletades reivindicatives tenen lloc un cop al mes, i estan organitzades per tres entitats:  Ciclistes Urbans d’Igualada, Igualada pel Clima (Fridays for Future Igualada), i també per 2Rodes Escola de Ciclisme Igualada.

Us hi esperem a tots!