Bicibús

Inscripcions per participar els divendres amb la APP de mòbil: Bicibús APP.  Si no hi ha un mínim de 6 inscrits en una línia, la donarem de baixa per aquell divendres degut a la dificultat de trobar suficients voluntaris de línia. Si això passa, ens posarem en contacte amb els inscrits afectats. 

Aquesta APP s’instal·la a partir de l’enllaç. Haureu de demanar un codi per fer la validació. Espereu una estona, pot trigar uns minuts. Un cop instal·lada la APP només cal que:

  • Doneu d’alta els tutors (pare, mare)
  • Doneu d’alta els infants
  • Un cop fet això ja es pot fer la inscripció de cada infant a la línia. Veureu que podeu apuntar-vos d’acompanyants de menors (opció del tot aconsellable) o bé menors sols (en aquest cas cal signar l’autorització). De moment només acceptem 5 menors sols per línia.

Mapes de línies

Podeu consultar el mapa de línies de primària, llar d’infants i Escola Anoia en aquest enllaç.

Podeu consultar les característiques de cada línia, parades i per quines escoles passa, en aquest enllaç

Cada línia té un grup de Whatsapp. Això és molt pràctic ja que cada divendres hi compartim la ubicació en directe. Podeu consultar els enllaços a cada grup en aquest enllaç

Podeu consultar el mapa de línies l’institut Joan Mercader i Pere Vives Vich  en aquest enllaç.

En aquesta presentació podeu trobar informació detallada del funcionament del Bicibús.

Inscripció per ser voluntari/ària del bicibús aquest enllaç.

El bicibús permet desplaçar-se a l’escola en bicicleta de forma segura ja que es fa en grup. S’han definit 6 línies, al llarg de les quals els usuaris s’hi van afegint. Cada línia passa per 3 o 4 escoles i així, d’aquesta manera els infants poden anar a l’escola amb bicicleta de forma segura.

Cada línia té com a mínim un parell de voluntaris/àries que coneixen el recorregut. Van amb armilla, un al davant i l’altre al darrera per garantir la seguretat del grup. Els voluntaris/àries són clau pel funcionament del bicibús, així que us animem a totes i tots a provar-ho.. quasi que us podem garantir una satisfacció absoluta! Amb el Bicibús arribem relaxats, contents, fent exercici a l’escola, i tot això sense contaminar.

Per dubtes o consultes, escriviu-nos a bicibusigualada@gmail.com