1a Pedalada del 2022 per la MOBILITAT SOSTENIBLE

Gran pedalada amb una setantena de bicicletes que van sortir a pedalar pels carrers per reivindicar:

Una XARXA de carrils bici segurs que permeti entre d’altres la connexió Igualada amb Vilanova del Camí!

I aquesta vegada els protagonistes van ser un munt de canalla imparable que ja troben les pedalades que organitzem massa curtes! Esperem que aviat tots aquests infants puguin circular, cada dia per la ciutat i no només quan tenim l’acompanyament de la Policia local!

Per cert, ens agradaria poder recuperar l’acompanyament de la policia amb bicicletes com fa uns anys es feia! Sovint sembla que a Igualada enlloc d’anar endavant amb la mobilitat sostenible….anem endarerre com els crancs! La policia local té les bicicletes… per què no es fan servir?